En kvinna i huvudstaden och Livet :)

…tänkte jag skriva om nu, lite på kvällen så här:

För efter att ha läst om svenskars hygien och duschvanor och förstått hur olika det faktiskt är mellan olika länder, tänker jag på mig själv och inser att jag är riktigt helyllesvensk av mig. Dusch varje dag och hårtvätt varannan. Fast duschen går i och för sig på några få minuter, effektivitet är mitt ledord, i vissa lägen i alla fall.

Nåja. Jag använder i alla fall måttligt med parfym, en liten spraydusch bara. Själv får jag lätt kvävningskänslor när hela hissen eller en buss stinker av tung parfym.

Och sen vill jag lite försynt nämna det här med stringtrosor. Jag är väldigt omodern har jag förstått, för jag tycker att det är lite onaturligt på något vis det där med stringtrosor. En string…mellan skinkorna. Jisses. Men, men, ibland försöker jag i alla fall att hänga med i svängarna, även om det kanske är tio år försent, eller så.

Så, då köpte jag ett par stringtrosor och provade dem i smyg i badrummet. Jag höll på att dåna rent ut sagt och att skratta ihjäl mig samtidigt. ALDRIG att någon kommer att få se mig i såna där hemska saker! Men jag hade riktigt roligt när jag skulle se hur det såg ut: helt vansinnigt roligt. Speciellt med tanke på att jag är ganska brun för tillfället.

Ni kan ju tänka er…illande vita skinkor och bruna ben…och så ett otäckt snöre mitt emellan som skaver. Nä, fy. Verkligen inget för mig! Tack så mycket.

Men det var faktiskt väldigt lustigt. Jag är rätt lättroad i och för sig. Och någon knackade på och frågade vad jag skrattade åt. Jag kunde knappt svara i mina frustanden, men till sist så avslöjade jag anledningen. Då började någon skratta på andra sidan dörren också, bara av tanken på mig i stringtrosor. Men aldrig att jag sätter på mig stringtrosor mer! För jag tycker att det är så snyggt med fina, vanliga, lugna och normala trosor.

Så ni vet. Fast det ville ni kanske inte veta. Helt förståeligt faktiskt.

                                     🙂

Madonnans andra blogg finner du här, välkommen.

Kommentarer till: "Hygien och stringtrosor" (9)

  1. Hahaha vad kul du har i din ensamhet inne på toaletten! ;-)Det är nog allra mest en vanesak tror jag. String känns bara som om de ”skär in” i början, sen tycker jag att de känns friare på nåt sätt än andra De skär in på bägge skinkorna istället, och så måste man hålla på och dra ut om de åker in för mycket åt mitten… *asg*Vilka problem vi har! Ska vi bojkotta trosor? 😉

  2. …å jag älskar string. Jag har bara string och några boxartrosor MEN jag måste tilllägga att jag inte har dom för att dom ska vara sexiga eller inne. Det är föressten ute med string nu, läste jag…) Min stackars sambo tycker det är fult med string. Han tjatar på mig att jag ska köpa ”vanliga” trosor men jag kan inte ha det. Jag e så van att ha string efter alla år så han får stå ut…stackar’n…;-)Hoppas allt är väl med dig och hoppas din dag blir strålande!KRAM

  3. Håler med string är inte något för mig. Jag vill att det ska vara bekvämt inte klia å skava. Sen känns det inte så hygieniskt heller tycker jag. Men smaken är ju som baken.. Ha en trvlig dag! Vi ska ju till Grönan så jag hoppas att vädret håller isig. *kramas*

  4. God morgon.Erkänner att jag har några stringtrosor, men efter denna sommaren har de blivit kvarglömda i lådan och jag bryr mig inte. Föredrar bekväma hipsters istället då ingen kant syns och de sitter bra.Ha en bra dag!

  5. Hahah… God morgon =)Nä jisses, stringtrosor det får verkligen vara för mig med, tänk dig hur det skulle se ut på en gammal skröpplig gumma på 150 år…hahah… Ha en bra dag, lämnar en frukostbricka, kramar =)

  6. Köpte också för första gången i år, nyligen, så lustigt. Hände samma sak här. Tycker det är äckligt. MEN jag har dem faktiskt till vissa byxor, när jag inte vill att kanten ska synas, men det gäller bara de här tunna sommarbyxorna. Annars tycker jag faktiskt att byxor också kan skära in i rumpan tack vare stringtrosan och hur snyggt är det? Isch. Jag gillar spets. Som sonen sa om spetsen. Är inte de där lite onödigt?

  7. frisör branschen:)

  8. Är också en som duschar varje dag. Och stringtrosor kan jag inte tänka mig att använda. Tycker inte att det verkar särskilt fräscht och inte bekvämt heller för den delen. Tycker tjejer verkligen att de är sköna att ha på sig?

  9. Jag går först ut med hundarna sen fika. Sen klär jag av mig och duschar och tvättar håret, varje dag. Använder inte parfym på sommaren eftersom getingar o annat otyg dras till söta dofter. Men det finns ju i tvål o schampo också. Skulle aldrig komma på tanken att ha stringtrosor. Kan bara inte vara skönt. Men jag är ju inte 25 heller. *S*

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: