En kvinna i huvudstaden och Livet :)

…det verkar som om alla, precis alla, har tagit slut.

Jag drömmer aldrig på nätterna, inte en enda dröm har jag kvar i huvudet när jag vaknar. Så trist, för jag gillar egentligen att fundera lite över drömmar.

Förr drömde jag ofta, särskilt på morgonkvisten; så där att drömmen fanns kvar när jag vaknade och jag försökte komma ihåg den, försökte få fram hela skeendet, men oftast inte kunde komma ihåg mer än det allra sista innan hela drömmen tonade bort; ut i periferin.

Varför drömmer man inte? Det är underligt, tycker jag.

                                        🙂

Här är Madonnans andra blogg.

Kommentarer till: "Jag har inga drömmar kvar" (9)

  1. Man drömmer alltid säger de som vet. Men man kommer inte alltid ihåg. Man har drömsömn varje natt. Håller med om att det är lite spännande att tänka igenom sina drömmar. I mina drömmar är omständigheterna ofta rätt virriga. Jag hittar inte ut, eller hittar ingen toa, eller jag har inte rätt kläder.

  2. Om jag inte drömt något jag minns på ett tag så brukar jag tänka in att jag ska minnas drömmen jag drömmer även om jag inte minns… hm? Jo jag menar att man drömmer ju även om man inte kommer ihåg dem på morgon. 🙂 (prova att bestämma dig för att minnas drömmen)

  3. jodå jag tror nog att du drömmer men sover antagligen så hårt just nu att du inte minns dem. Det där går i perioder, drömmar kommer och går i minnet. En dröm är ju som sagt ovan en bearbetning av saker man varit med om eller funderar på. *kram*

  4. Du kanske är så harmonisk så du kan ägna dig åt 100% remsömn? DRömmar är ju ett sätt att bearbeta saker som kanske oroar eller tynger.

  5. Jag upplever att jag varit så länge. Förundrades över att jag inte hade några drömmar. Eller så har man det fast de finns inte kvar när man vaknar. Nu äter jag blodtryckstabletter och de ger mig drömmar. För många. Inga mardrömmar men jobbiga drömmar som tröttar ut mig. Därför har jag minskat dosen, står inte ut med drömmarna. Det är mer vilsamt så.

  6. 🙂 Jag drömmer!! Tack o lov!! :)) du sover kanske för djupt? Testa att hålla ena ögat öppet hela natten så kanske sömnen störs åsså drömmer du ;PHa en fin kväll du med…

  7. Jag minns nästan aldrig nån dröm nuförtiden, så trist det är. Har bloggat om det en gång http://blogg.aftonbla… Sweet dreams… 😉

  8. Vet faktiskt inte, ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg en enda dröm jag har haft på flera veckor. Den senaste jag kommer ihåg var om att jag var i Afrika med massa besvikna ansikten som anklagde mig för att deras nära och kära hade dött tidigare. Den drömmen har jag faktiskt drömt flera gånger, det var hemskt att se deras ansikten. Det var länge sen jag drömde någon roligt. Du får la ta och drömma i natt då!

  9. Du drömmer men du är väl i en period i livet då du inte behöver minnas dem… Tror jag. Jag tolkar det som något positivt iallafall.

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: