En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Att vara naken

                            
                              En oklädd hand.

…i tid och otid är inget för mig, men att läsa om nakensemestrar, gym och allehanda olika ställen för nakna människor, får mig att inse att jag nog är alldeles för pryd och…vanlig (ovanlig?) för den (här?) världen.

Naturlig är jag däremot tror jag, för inga hål i öronen har jag någosin haft och jag sminkar mig ganska diskret. Inte en enda plastikoperation har jag gjort, trots att jag bor på Östermalm och skulle behöva det dessutom. Men att vara så naturlig som jag har skapats och gå omkring och visa upp det för den som råkar se – nej, det är rakt inget för mig.

Ibland känner jag mig antik… Kanske jag är också, inuti. Och utanpå, ja just det. Usch då. Är jag ovanlig kanske, eller finns det fler som jag?

Hej hopp.

Blogg 2.

Kommentarer till: "Att vara naken" (17)

 1. Du behöver inte opereras eller sminka dig mycket för du är så SÖT! Jag vet som sett dig… :-)Nä fy för att behöva se nakna människor i tid och otid… Inget för mig heller

  • Madonnan sa:

   Tack söta Isprinsessan; Jag glömde det en kort sekund, klart vi inte är! Puss på dig:)Limited Edition:Tack! Såna ord gillar jag lite extra…Och tack detsamma!Vi behåller kläderna på, alltså :)Kram

 2. Isprinsessan sa:

  NEJ, vi är INTE gammalmodiga:-)PussPuss från, *Isprinsessan*

 3. Isprinsessan sa:

  Jaså, var det naket på gym också… Det missade jag fullständigt, såg bara ”titta-på-tavlor-bilden”. Tror att hälsovårdsmyndigheten skulle få hicka om det fick vetskap om ett sådant träningsställe – andra skulle säkert hoppa högt av glädje. Hur som helst skulle man kunna tro att hela den här idén är ett något för tidigt aprilskämt. Kramar ånyo från mig,*Isprinsessan*

  • Madonnan sa:

   Ja, det kanske är ett försök till skämt…eller så är det vi som är gammalmodiga. Med tanke på Tiden kan det ju vara det sistnämnda…Nu ska jag ta mig en laxmacka, blev så sugen på det medan jag skrev.Puss på dig!:)

 4. Jag jobbade med en tjej tidigare som var naturist. Hon tyckte jag skulle följa med någon gång när hon och hennes man skulle på en naturistträff, just för att se att det inte var så himla konstigt. Men jag följde inte med, så naturlig är jag inte. Men dom trivdes med att leva så i största möjliga utsträckning och då är väl det bra att det finns möjlighet att få leva så. Hoppas att du har en skön ledighet.Tror att du skulle gilla kursen som jag läser nu. :0) Dags att återgå till böckerna, tenta på torsdag.:0/

  • Madonnan sa:

   Peter: Ja, när du skriver så…tycker även jag att det är jätteäckligt!Wendla: Ja, var och en får leva som de vill, det är viktigt, så länge det inte skadar andra.Undrar jag vad i kursen som skulle intressera mig…?Kram på er:)

 5. Jag behåller nog kläderna på också… Just den där bilden på gymet tycker jag var otroligt äcklig, jag skulle vägra sätta mig på en sadel där någon annan suttit och gnidit sitt nakna arsle… Nån måtta får det vara.

 6. Isprinsessan sa:

  Inte ens om jag fick betalt skulle jag gå och titta på konst iförd bara mässingen:-) Kan tänka mig att nakenbesök på Louvren skulle locka Mona-Lisa till skratt.Kramisar från mig,*Isprinsessan*

  • Madonnan sa:

   Helena: Jag känner exakt likadant. Kläder är bra! :)Isprinsessan: Ha, kan se synen och MonaLisa som smilar upp sig ännu mer… Det vore något det:)Kramar

 7. Såg ju lite sjukt ut bilden på gymet där de sitter nakna på träningscyklarna, för att inte tala om bilden på museét… Nä, jag kommer behålla mina kläder på =)

 8. Bra inlägg Madonnan. Skönt att se att det också finns fler som har samma inställning som du. Andromeda tex 🙂 Men det var ingen överraskning.Naken i rätt sammanhang är en sak men naken i alla sammanhang NEJ TACK!

 9. Det blir varken nakensemester eller nakengym för min del heller.När jag var på Fuerteventura hamnade jag av misstag på en nakenstrand. Kändes urfånigt med alla dessa nakna människor. Jag hade baddäkt på och när jag skulle byta om virade jag som vanligt en handduk om mig. Helt knasigt, egentligen!

  • Madonnan sa:

   *S*, kan förstå känslan. Råkade själv promenera bland nudister på väg till en nationalpark. Kände mig väldigt stel och stirrade stint rakt fram:)

 10. Jag känner mig onekligen väligt lik dig i både det ena och det andra. Nästan otäckt lik ibland… 🙂

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: