En kvinna i huvudstaden och Livet :)

                  

Foto: www.wikipedia.org


…blev Carola igår när hon skulle byta om inför Idolprogrammet och jag kan verkligen förstå att hon blev upprörd.

Jag menar, vem hade inte blivit det? Alla har vi ju privata gränser och att dessutom inte veta om det, knasigt! (Får lite tankar om vikten av att hålla in magen, men ska inte ta in det fåfänga tänkandet här…)

Vi såg i alla fall Idol igår och det var tråkigt att unge Johan åkte ur, men rätt om nu någon ska sållas bort. Hårda tider är det vi lever i och så många är talangfulla och vill bli stjärnor. Kanske kan Johan nu få tid att mogna? Och i sinom tid lär han bli en stor artist, tror jag.

För övrigt så har jag sovit som en stock. Synd bara att jag vaknade 06.48 och inte kunde somna om. Sex timmar verkar som om det ändå räcker för mig numera, för jag känner mig som en människa. En riktig.

Och det är ju positivt i sig; att få börja dagen med just den känslan…

Blogg 2. 

Läs även andra bh-bärande bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer till: "Filmad i bara bh och trosor" (14)

 1. Isprinsessan sa:

  Puss & Tack – alltid lika trevligt!Kramisar från mig, *Isprinsessan*

  • Madonnan sa:

   Jättemysigt. Tror jag ska skriva något litet, om jag törs nu när Carola drar hit så många… :DKramar!

 2. men då…Carola hah jag trodde de va bild på dig i trosor..suck…

  • Madonnan sa:

   Näe, vet du vad! Då hade jag fått retuschera och hålla in magen och diverse annat. Inget för mig alltså; håll till godo med en jeansförsedd hoppbild… :DTrevlig kväll!

 3. Oj, sover du bara sex timmar??? Jag har sovit 12 i natt!!! Helt galet, men jag är ju förkyld och har ändå jobbat hela veckan.Kram!

  • Madonnan sa:

   Jag tror det är lite olika och att kroppen blir bra på att ta igen sig på färre timmar när det bara är svårt att sova mer. Eller nåt… :)Kram

 4. Ja jag förstår också Carola i det fallet det är respektlöst att filma någon i underkläderna mot dens vetskap och godkännande

  • Madonnan sa:

   Verkligen. Jag skulle inte vilja vara i (utan?) hennes kläder då!:)

 5. Apropå Idol: vad tycker du om att juryn låtsas att Kevin är en naturbegåvning när han redan är etablerad artist i Malta och har tävlat i deras uttagning till Melodifestivalen två gånger. http://kulturbloggen….

  • Madonnan sa:

   Har svarat hos dig. Det var intressant, men jag tror att även amatörer kan ställa upp i Melodifestivalen. Fast hela idén med Idol är väl att finna oupptäckta talanger?Ha en fin lördag:)

 6. Skönt att du känner dig som en människa :). Såg hellre att Johan åkte än Alice som är min favvo (lokalpatriot som jag är), de verkar ju klara sig rätt bra ändå idolerna som blivit utröstade.Ha en skön levande lördag.Kram

  • Madonnan sa:

   Jag vill ha kvar sista tjejen, speciellt eftersom hon är så duktig. Och ja, de klarar sig ändå. Förstås!Tack och detsamma!Kram

 7. Såg också Idol igår, jo det var väl rätt. Lustigt med den där hysteriska tjejen. Har du sett det där fåniga programmet Hål i väggen som gick efter Idol? Trots mitt deppiga humör fick det mig att skratta, det går liksom inte att låta bli.

  • Madonnan sa:

   Nej, jag har inte sett det programmet, men hört talas om det. Varför glömde jag det?!Tyckte nog att det var lite fel att ta upp den unga flickan i det tillståndet… Kram på dig!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln