En kvinna i huvudstaden och Livet :)

 Picture of Christmas Lights - Free Pictures - FreeFoto.com

www.freefoto.com

…som sker där man minst anar att det k a n ske; det är så otäckt att det ger mig kalla rysningar och jag tänker på alla unga som ständigt är ute på natten.

Det är riktigt konstigt egentligen; att så många ska behöva vara rädda! A t t det sker och att någon enda kan finna ”nöje” i att göra något sånt. Världen är allt bra skrämmande ibland och att man inte ens ska kunna gå mitt i en stad utan att riskera sånt här är ju verkligen inte klokt!

Jag känner så för den unga flickan och hoppas att hon kan få må bra snart igen.

Och hur en källarlokal kan starta något som man inte ens kan tro skulle hända i Sverige, är också något som skrämmer. Oerhört, egentligen. Det är ju jul snart. Hur kan något urarta så?

Jul. Då om någongång, borde vi alla vara snälla mot varandra.

Blogg 2.

Läs även andra upprörda bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer till: "Alla dessa råa våldtäkter" (7)

 1. Tyvärr är det upptrappade våldet och överfallen på unga kvinnor något som vi får betala om vi ska fortsätta det mångkulturella experimentet i Sverige. Våra invandrare är överrepresenterade i domstolar och i brottsstatistiken och det är enbart kalla fakta. Handlingar finns att läsa och studera för alla som är intresserade av rättsväsendet.

 2. Du skriver: ”Jul. Då om någongång, borde vi alla vara snälla mot varandra.”…men de skyldiga till upploppen firar, möjligen med undantag för AFA & Co, inte jul.Det samma gäller en större andel av våldtäktsmännen än vad som vanligen återges i våra stora nyhetsmedier….men god jul i alla fall, så länge den finns.Faster Sven

  • Madonnan sa:

   Är det så…det har jag inte tänkt på. Så många lever i skilda världar i samhället och det är verkligen tråkigt. Vet inte vad AFA är för något, men alla människor borde få en fin jul och vara snälla mot varandra… Tänk om det var så!Tack för din kommentar och God Jul på dig själv:)

 3. Hraethigaldur sa:

  Det skulle inte förvåna mig det minsta om gärningsmannen redan är känd av polisen sedan tidigare. Sålänge som samhället inte låser in dessa predatorer eller mekaniskt avlägsnar de testosteronproducerande kroppsdelarna kommer dessa råa våldsbrott att öka. Fram för kvinnors rätt att beväpna sig lagligt med exempelvis pepparspray. Inte för att det är svaret på problemet men det kanske kan få några förövare att tänka på annat. Sen är ju pepparsprayen snällare mot kroppen än t ex gripens ammoniak som förövrigt är en bra självförsvarsprodukt när det verkligen krisar.

  • Madonnan sa:

   Undrar jag om det inte är lagligt? Eller kanske inte, men jag trodde i alla fall det! För det borde vara varje människas rätt att försvara sig med oskadliga medel om det skulle behövas.Tack för din kommentar.:)

 4. Ja, tyvärr har julens budskap blivit så gott som bortglömt! Jag tror inte att det är många ungdomar i dagens samhälle som vet varför vi egentligen firar jul.Det är verkligen sorgligt!Ha en bra dag!Kram 🙂

  • Madonnan sa:

   Några har säkert glömt/missat det…Medan andra vet, men allt vi fokuserar på är maten och klapparna. Trevligt i sig :)Kram

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: