En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Sofia Hellqvist

sofia-hellqvist.jpg

Bild från Svensk Dam

Och så prins Carl Philip. Ett vackert par, som uppenbarligen har fattat ett riktigt varmt tycke för varandra. Smolket i bägaren är tydligen att hon har ett förflutet och ska ha visat upp sig både i bikini och även utan kläder. En vacker ung kvinna som av allt att döma inte skäms för att ta för sig i Livet.

Fast det är ju inte så vanligt i kungliga kretsar, med utvikningsflickor. Även om jag tror mig ha sett en del skriverier genom åren, om sådana skymta förbi? Baddräktsmodell har i alla fall prinsessan Stephanie av Monaco varit, väl?

Tycka vad man vill, men alla är vi ju människor. Med krona eller utan…Flört Varken mer eller mindre och vi har alla samma höga värde, oavsett vad eller vem vi är. Tills vi har visat motsatsen i alla fall… Oskyldig Så vad spelar det för roll att Sofia är prinsens flickvän, så länge de är lyckliga?

Och Sofia formligen skimrar av rarhet – något som är lika bra för monarkin, som att en otroligt verbal man av folket gifter sig med en kronprinsessa!

Läs även andra reflekterande bloggares åsikter om Madonnan, Sofia Hellqvist, Prins Carl Philip, Nakenbilder, Baddräktsmodell, Livet, Tankar, Hovet, Kungligheter, Monarki, Människor, Människovärde

Kommentarer till: "Sofia Hellqvist" (9)

 1. En ut av mina nära vänner 🙂

 2. Doktorinnan sa:

  Som tur är så löser vi i Puskallavik det där med kärlek rationellt. För inte kan man väl få tycka om vem man vill? Det vore ju oanständigt!

 3. Jag tycker det är bra att alla våra kungligheter i alla länder verkar välja ”vanligt folk” att tycka om….och inte såna som är ”passande”…..kram på dig

  • Madonnan sa:

   sarahmara: Verkligen :)Annica: Jag tycker precis som du! Kärleken före det ”fina” :)Kram på er!

 4. sarahmara sa:

  Jag håller på dom jag med!!! Ett vackert par! kramiz

 5. Libra igen sa:

  Jag såg henne när hon var med i Paradise hotel, såpan som gick på tv förut.Och jag tycker att hon verkar vara en jättegullig tjej. =)

  • Madonnan sa:

   Hon ser verkligen jätterar ut – har ett sånt uttryck, helt enkelt. Jag tror det är bra med ”vanliga” i kungafamiljen! På så sätt blir t o m jag lite mer monarkisk… 🙂

 6. Aha, är det så hon ser ut, hans tjej? Jag är så dålig på att hänga med i ”kändisvärlden”. =)Kram

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: