En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Den uthållighetskrävande och alltid mycket omskrivna löpartävlingen ska gå av stapeln idag och redan igår märktes förberedelserna av det, på Östermalms IP och i och runtomkring i staden, av långväga löpare som rest hit.

Högtalarröster och musik flyger nu hörbart omkring med vinden och det fyller mig med en inre…spänning. Jag blir lite tävlingsinriktad för alla de som ska springa – för att det ska gå (springas) bra för dem alla! Ser att loppet startar redan 11.30 i år; det brukar annars vara vid 2 eller 3.

Kanske får jag syn på min gamle jobbarkompis, han som har fått syn på mig ett par gånger och sprungit fram med en kram. Trevligt, men jag undrar var den kraften kommer ifrån? 🙄   Det som är roligt med att titta på Stockholm Marathon är all glädjen, den härliga stämningen med vänliga leenden och blickar mellan människorna som står och tittar och tjoar, eller kämpar springande. Det är skoj, helt enkelt.

Fast jag tänkte ta mig en långpromenad först, men det hinner jag ju inte nu, eftersom det börjar snart…  Tror jag ska ta några bilder på löparna istället. 🙂

http://www.dn.se/sport/48-maratonlopp-redan-som-fyraaring
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/omfattande-avsparrningar-under-maraton_6201205.svd
http://www.expressen.se/1.2451808
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer till: "Stockholm Marathon 2011" (5)

 1. Hej vännen! Nu är jag här! Jag heter dubbelhjartat för tillfället, får se när jag lär mig ändra till Helena, mitt liv en bergodalbana, för det är jag som hittat hit till slut! =)
  Kram

 2. Strötittade lite på maratonen och fick lite hemlängtan ,, hälsa stan från mig !!

  Kraamar

 3. Jag har inte varit ner och kikat på loppet sedan farsan slutade springa det. Men jag kommer ihåg att det var roligt att följa det från sidan. Tror inte jag skulle komma på tanken att springa så långt, jag håller mig till Vasaloppet istället, lite längre, men jag inbillar mig att det är lättare i alla fall.

 4. Jag är full av beundran för alla löpare som ställer upp på maran.
  Vilken energi och styrka!

  Hoppas dom får bra väder att springa i.
  Och du att fota i förståss.
  Kram =)

 5. Nu känner jag IGEN att jag skulle vilja bo i vår vackra huvudstad där allt roligt händer! Ha en bra dag med alla löpare!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: