En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Jaha, minsann…

Kungen vet, enligt bandinspelningar, att hans vän Lettström haft kontakter med grovt kriminella. Något kungen tidigare har dementerat. Ovisst ifall det stämmer, men det lär väl framtiden utvisa…?

Kan förstå att han inte ville berätta det, isåfall.

Dyker upp frågor: En porrklubb kanske förresten är ett intressant studiebesök? Hm. Hur allvarligt är det om uppgifterna att kungen visste, stämmer? Fast frågan är väl också ifall vi ska ha en monarki i Sverige? Varför, isåfall? Är det inte en kvarleva från urtiden…?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lettstrom-jag-pratade-med-kungen_6682590.svd

Lördagliga funderingar. 

Kommentarer till: "Jaha, minsann…" (4)

 1. Kommer ihåg att första gången jag hörde om det hela, det var väl i samband med att boken dök upp, så tyckte jag att det var en bagatell. Men att det var en väldigt fin PR för boken!
  Därefter har massmedia blåst upp det hela allteftersom ,(lösnummer!) Sedan har ju det hela skötts på ett bedrövligt sätt av ”hovet”, med kungen i spetsen! (ungefär som Juholt”affären”
  Vet egentligen inte vad jag tycker om monarkins vara eller icke vara. Som den är nu så är den ju ganska så harmlös… låt den dö ut av sig själv.

 2. Martini sa:

  Rör inte vår Kung, han är bäst och coolast.

 3. Jag tror inte att massmedia släpper det här förrän det blir helt klarlagt. Det är inte bara ”att vända blad” som kungen sa i sitt berömda yttrande.

 4. Han visste och han har vetat hela tiden och det ÄR allvarligt och gjorde honom till måltavla för utpressning. Vi borde avskaffa monarkin enligt min mening, den är inte förenlig med jämlikhetsvärdet som vi sägs ha i vårt land…

  Hemikram

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: