En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Morgontankar

Vet egentligen inte om det finns så många, men nu ska vi se:

Undrar om dagen går fort, eller inte. Är otroligt trött, trots att jag har sovit ganska bra. Behöver mer ljus och ska försöka komma iväg i tid idag, veckans sista arbetsdag, ut i dagen på en promenad.

Jag är bra. Tack.   🙂

Igår var jag så vansinnigt sugen på något mer att äta, men vad jag än tänkte på så ville jag inte ha det! Lite konstigt, faktiskt. Idag ska jag köpa hem en mörk chokladkaka att ha tillhands. Torkade äpplen och torkade aprikoser tänkte jag också införskaffa. Visste du att både det och nougat, Nutella och mörk choklad har låga GI-värden? Lite konstigt, men det är väl att det är så mycket fett i. Kanske.

Har ätit riktigt bra i ett par veckor och mina kolesterolvärden borde vara perfekta nu, väl? Visserligen sa doktorn till mig en gång, att det är genetiskt och inte mycket jag kan göra åt det, är inte överviktig heller. Men vad kan egentligen hända med för höga såna värden? Varför är det inte bra? Kan man undra. 🙄

Kära, söta fantastiska Isprinsessa – Ett Stort Grattis på Din Födelsedag med massa kramar och pussar från mig! Hoppas din dag blir toppenperfekt!!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: