En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Vi behöver ett bra parti här i landet i alla fall. Ett med mer medmänsklighet, omtanke och klarsyn – Alla människor ska t ex få plats o ha det bra i ett land.

Hoppas nu att inte media gräver fram gamla lik, så som de brukar göra…. Och att det blir ett starkare Socialdemokratiskt parti. Med en bra och ärlig politik.

Det hade varit bra.. Jag har t ex aldrig sett så många tiggare som numera.  

Stefan Löfvén – mer:

http://www.dn.se/nyheter/politik/jamtin-positiva-reaktioner-pa-lofven

http://www.expressen.se/nyheter/1.2691667/sa-har-blir-lofvens-politik

Kommentarer till: "Hoppas nu – Stefan Löfvén – att det går bra!" (3)

 1. Jag fruktar att socialdemokraterna cementerar sitt pågående självmord med sitt val av partiledare.

  Jag hoppas att han byts ut vid den kommande kongressen, eftersom han befäster en politik som fjärmar sig alltmer från demokratiska värderingar och mänsklighetens framtid.

  Han omfamnar två av de största farorna både för planeten och mänskligheten.

  Kärnkraft som energi och kärnvapen som principiell exploaterbar inkomstkälla och vill gärna tillhandahålla vapensystemen som ska möjliggöra attacker med sådana vapen mot andra människor.

  Hemikram

 2. Om Stefan Löfven satsar på att välja generella socialdemokratiska lösningar och avstår från att favorisera särintressen, då kan det gå bra för socialdemokratin. Men om han precis som sina föregångare börjar priorotera särintressen (läs feminister, hbts, invandrare, kärnkraftsmotståndare, religiösa och många andra som kan finna något perspektiv där de känner sig underlägsna eller som gör dem bekymrade) då kommer socialdemokraternas nedgång att fortsätta. Vanligt folk har lämnat socialdemokration av två huvudskäl. Antingen är de trötta på att särintressen ständigt tar plats från vardagsproblemen för vanligt folk eller så anser de att särintressen prioriteras bättre av andra partier (läs miljöpartier, kds eller vänstern). Därför är det viktigt att Stefan väljer rådgivare bland folk som inte driver särintressen och låter de som driver särintressen bli de som måste lämna sina positioner eftersom socialdemokratin förlorat väljare och därmed fått lämna ifrån sig många offentligt finansierade jobb. Kom ihåg att särintressena gick in i partiet under en tid då det fanns plats för fler partiarbetare än det fanns tillgång till. Nu är läget annorlunda och därför måste partiet kräva att särintressena lämnar sina poster för att partiet skall kunna överleva och växa. Bemöt därför alla särintressen med att alla skall kunna ha en möjlighet i vårt samhälle, men detta innebär inte att vissa särintressen skall få en gräddfil.

 3. Han verkar bli bra, känns lite tryggare än hans föregångare… Blir jobbigt för media om de inte hittar något alls att hänga ut honom på 🙂 De har nog bara hittat hans tidigare hållning vad gäller kärnkraft och vapenindustri för det är det som de gör nyheter av och det visar väl att det är ganska magert i skelettskåpet. Blir lite roligare om det finns en opposition värd namnet så det kan bli lite roliga diskussioner och mothugg.

  Trevlig helg!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: