En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Läser om läget i Homs i västra Syrien och bara slås tanken på hur det vore att leva så – i vetskap om att du kan bli dödad om du går ut, ifall du stannar hemma, var du än är…

Är inte så insatt i orsakerna till varför militären bombar där, mer än att det finns en opposition där, men att ha det så…det går inte att föreställa sig.

Förstår inte hur det kan finnas sån ondska i världen. 😦

http://www.dn.se/nyheter/varlden/syrisk-militarpost-intagen

 

 

Kommentarer till: "Tänk att ha det så" (4)

 1. Ungefär som Malmö…

  Det som händer i Syrien motsvarar om SD kräver att regeringen Reinfeld ska avgå och att de är tyranner… och att USA eller FN skulle kräva att vi svenskar byter regering till SD i stället. Det är betalda terrorister (troligen CIA) som skjuter folk för att man ska kunna säga att det är regeringstrupperna som dödar folk. Allt är orkestrerat av USA och det är därför Kina och Ryssland lagt in sitt veto – som terrorbalans till USA’s hegemonisktiska planer. De ser igenom USAs planer både för syrien och Iran…

  Västerländsk media är vinklad för man vill att USA ska få som de vill (bankerna) i slutändan handlar det alltid om pengarna och oljan – om man lyssnar på annan media tex arabisk och rysk, så får man en mer nyanserad bild av vad som händer där borta, liksom insikten att majoriteten av folket stöder sin president, som är en läkare och socialist, alltså motsvarande socialdemokrat/vänster.

  Det sista och viktigaste faktumet är att FN inte har laglig rätt att kräva ett lands regerings avgång.
  Varken i Sverige, USA eller i Syrien. det försöker USA att kringgå.

  Hemikram

 2. Birgit Eldh sa:

  Mellan ryssar och tyskar utspelade sig en artilleriduell från min födelseby i Estland och en ö utanför då jag var ett år. Du har en konstig hörselskada sade en sköterska till mig i Sverige då jag undersöktes på arbetet. Som en som har skjutit mycket!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: