En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Hur man ska reagera, men känslan jag fick var att ”Kan alla ni människor och jag fortsätta att leva, tack?!”. Jag orkar inte med när någon försvinner, oavsett hur nära eller mindre nära personen är.

Jag kan sitta där och tänka att det är nog bättre där uppe, att hon har det bra nu, att det finns en fortsättning i en ännu bättre värld – MEN, det är ändå för tungt, jag får en stor klump i bröstet, svårt att andas och har fullt sjå att inte bara störtgråta. För så oåterkalleligt är döden, det är liksom slut – i alla fall här och nu. För tungt, helt enkelt. 😦

Var på en minnesstund i dagarna och känner mig uppriven, även om vi inte umgicks privat, men hon var en av de människor som betydde något bra för mig.

Kommentarer till: "Man kan inte veta innan…" (4)

  1. Ja, det är verkligen svårt, även om någon som går bort inte är så nära.
    För mig är det så att jag blir så påmind om att jag har en kort tid. Jag försöker tänka att min vän som har gått bort har det bra. Jag behöver verkligen tro på att min vän har det bra, då blir det lite lättare.

  2. Det är sorgligt och tungt när människor går i förtid. Man påminns om hur bräckligt allt är och hur fort livet kan ändras och ändas.
    Varm kram

  3. *Hemitröstkram*

  4. Tungt är det – och det har inte blivit bättre med åren. Vi har ju bara det här livet…kanske. En av mina bästa vänners son omkom i en bilolycka tre dagar efter studenten. Han var just en sådan där god människa som borde ha fått vara kvar här på jorden. Inte minst som förebild. Tyngst är det när det är en ung människa som försvinner, en som just börjat leva och inte får chansen att fortsätta sin utveckling. Men alla lyser och skiner. Min mormor saknar jag ofantligt mycket trots att det är 23 år sedan hon gick bort.

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: