En kvinna i huvudstaden och Livet :)

En sak…

Det är att sex säljer. Sex är intressant och en så stor del av Livet att så fort man skriver om något som har med det att göra, som t ex g-punkten igår kväll, så vips ökar statistiken. 😛  Och själv tycker jag att ämnet sex, kärlek och erotik är intressant, för det har med oss människor att göra och är en naturlig del av Livet.

Yes. Så är det. I övrigt kan jag berätta något annat: Det är alldeles g r å t t här i Stockholm och jag är jättetrött, fast jag lade mig tidigt. Funderar på om jag känner av årstidsväxlingar, när ljuset plötsligt blir så mycket mer än innan? Deppig är jag inte, men trött, trött, denna vår…Kan i och för sig hänga ihop med att sömnen är sisådär. Och snart är jag ledig några dagar, då ska jag passa på att besöka er som kommenterar och besvara alla fina kommentarer.

Ska ge mig av. Snart kommer min iPhone, för jag fick ett mail om att den är på gång igår… 🙂

Kommentarer till: "En sak…" (6)

 1. Man ser vad folk vill läsa. Alla har väl någon form av relation till sex så varför inte?

 2. Sex, kärlek och erotik är viktiga delar i livet. Så det är inte konstigt om det höjer besöksstatistiken. Det som näst mest ökar på besöken är nog pengar. Jag skrev ett inlägg om pengar för flera månader sen och jag ser att det fortfarande finns folk som läser det inlägget.
  Ljuset är jätteviktigt för att vi ska må bra tänker jag. Men våren innebär också att man börjar känna för att bli mer aktiv efter vinterdvalan. För mig är det alltid en lite jobbig omställningsprocess.

  • Intressant det där med sökorden och vad som lockar andra till bloggen. Det inlägg som har flest besökare är något om planeter som jag skrev om för ett par år sedan. Och Nalle Puh 🙂

 3. lindami73 sa:

  Grå dag även i Blekinge. Hoppas helgen blir solig…känns som om den riktigta vårvärmen inte riktigt vill komma.
  Ha en bra dag !

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: