En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Igår sken solen. Äntligen är det ordentligt med vår här i storstan och jag njuter. Vill bara ut, ut.  På min lilla promenix igår kom plötsligt pyttesmå regndroppar mitt bland solstrålarna. Exotiskt, minst sagt. Blir glad att läsa i tidningen att värmen ska stanna över Valborg och samtidigt längtar jag då så starkt efter en egen plätt att sitta i solen på.

Eller åtminstone en balkong, där solglimtarna finns längre än ett par timmar om dagen. Som det är nu får man ge sig ut varje gång man vill ha sol på näsan och eftersom jag verkligen har blivit beroende av solljus numera, så är det dags att flytta. Har bott här i över 20 år, men minns fortfarande hur ångestfyllt det var med flytten – det var för mycket böcker, saker, lådor, jox…jobb.  Vill ändå ha en balkong. Man missar ju halva sommaren annars. Något lantställe är inget för mig, trädgårdar och sånt..nej, bara en plats i solen. Tack.

Ska ut i solen snart. Sen bak av tårta och förbereda litet firande här hemma. Trevligt.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/varsol-till-valborg_7116569.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/varmen-slar-till-lagom-till-valborgsfirandet

Kommentarer till: "Äntligen ordentlig vår" (3)

  1. det är bara att njuta så länge vi kan, ha en trevlig helg nu

  2. Självklart måste du ha en balkong! Jag kommer att tänka på de gånger jag har bott på hotell och solen skinit, då måste man snabbt ut och hitta en park och sitta ett tag i. Hu, så instängd jag skulle känna mig om jag inte kunde gå ut i trädgården, men en balkong är minimum. Så skaffa dig snabbt en plats i solen!

    • Jag har en balkong redan, men knappt någon soltid där alls 😦 Det blir ofta att man tar sig ut istället, men ibland hade jag gärna varit inne på min egen balkong i lä och njutit..

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: