En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Hon har en mycket läst blogg, Carola. På Mama finns den och jag läser om löshår på Zoe, hennes treåriga adoptivdotter och så alla reaktioner på det, varav många är rätt starka.

Människor har verkligen många åsikter! Och det är inte bara snälla och givande kommentarer, utan där konstateras minsann både det ena och andra, som att Carola själv har en diagnos (ställd av en läsare via bloggen – vad skulle det vara för diagnos??) och hur fel hon gör mot sin lilla dotter pga löshåret.

Man kan tycka vad man vill och kanske är det så att Carola tycker att det är så roligt att få piffa upp lilla tjejen, så att hon, Zoe, sedan tror att hon inte duger som hon är. Men är det inte lite väl långsökt?! Att leta efter det negativa? Hur många har inte köpt fina kläder och flätat hår på sina barn t ex…?

Carola är verkligen öppen och en aning utlämnande i sin blogg. Kanske skulle människor tänka till lite innan de kommenterar – välja sina ord och inte söka det negativa.

Läs här: http://blogg.mama.nu/carola/2012/05/04/prinsessa-med-peruk-eller-loshar/#comments

Kommentarer till: "Carola och Zoe och människor" (3)

 1. Ska gå in och läsa vid tillfälle. En sak är klar – hon triggar igång människor i alla fall. Kram

 2. Av nån anledning ska vissa alltid hacka ner på Carola ,, avundsjuka ?
  jag gillar henne har jag alltid gjort ,, och jag gillar ditt inlägg =)

  Kraam

 3. Mycket bra skrivet kära Madonnan….folk har så mycket åsikter och särskilt om Carola. Allt hon gör för propotioner som är helt orimliga. Att t.ex Pernilla Wahlgren och andra ”kändismammor” skriver och fotar sina barn i sina bloggar nämns sällan. Vad är den stora skillnaden om en nybliven mamma till ett adopterat barn gör flätor i barnets födelseland mot att klä barnen i dyra märkeskläder och visa upp som modeller, vilket många gör?
  Nej, jag tror tyvärr att vi aldrig kommer ifrån den stora häxjakten på Carola (och ny även lilla Zoe). Hon sätter så mycket känslor i spel verkar det som.
  Och jag håller med dig, tänk om människor kunde välja att kommentera och se saker lite positivt istället? här får en liten flicka från sydafrika en nystart i livet tackvare en svensk kvinna som verkar älska henne av hela sitt hjärta.

  Kram kloka du

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: