En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Kokosfest

Kokos är ju jättegott – och hälsosamt också 🙂

Det har jag varit på ikväll. En tillställning ordnad av pr-byrån Skugge & Co och det var intressant, småtrevligt och mysigt en onsdagskväll. Träffade en Rosa kvinna först och vi gled in på Yogayama på Jungfrugatan här i Stockholm strax före sexsnåret. Där fanns massa andra kvinnor (mestadels) och vi fick en kokosshot som smakade friskt och syrligt, innan vi gled upp på övervåningen där rosévin, tilltugg med kokossmak och räkor i salladsblad väntade.

Vi sjönk ner med våra förfriskningar i en soffa och där satt vi en stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var ett tag sen vi sågs och då blir det ju att man hoppar från det ena ämnet till det andra i rena ivern. 🙂   Plötsligt kom några dansande tjejer in och sedan pratade en holistisk näringsterapeut (som jag tyvärr har glömt namnet på, men han berättade att de hade arbetat med sitt holistiska tema i tio år – applåd för det).

Mannen som pratade om kokos följdes av en kvinna som engagerat smattrade på om kokosens hälsosamma effekter i fem minuter – och hon sålde sin produkt totalt för jag blev jätteintresserad. OJ, vad många bra effekter kokos har! Hälsosamt som bara den, bra som solskydd och mot eksem och för hela kroppen, bl a. Jag återkommer imorgon när jag har läst på i de fina broschyrer jag fick.

Jessica Folcker sjöng två låtar och hon är verkligen en skönsjungande artist. Med oss hem fick vi varsin goodiebag med flera kokosprodukter – kokoschipsen var jättegoda! Och boken av Susanna Edihn lär jag återkomma om.

Imorgon skriver jag mer om det här. Kul med ett avbrott i vardagen och supermysigt att träffa Rosa en kortis! 🙂

Ser verkligen fram emot att läsa den här boken – har kikat på kapitlen och det är en riktig helhetssyn som gäller här!

Kommentarer till: "Kokosfest" (3)

 1. Det finns en hel del som är så himla bra för kroppen som borde uppmärksammas. Däribland kokos.
  Det här äter jag en eller två matskedar av innan träning: Sägs öka förbränningen, ger energi osv http://www.lifebutiken.se/life/produkter/matfett1/cocosa_coconut_oil.ecp

 2. Rebecca H sa:

  Vad mysigt det låter!! Ett sånt party hade jag velat gå på. Jag älskar kokosdoften. Jag vill gärna smörja in mig i kokosolja för det luktar sommar! Jag gillar kokosmjölk-rätter. Jag gillar kokos i choklad. Och jag vore inte främmande för att prova kokos-shots och kokoshälsoprodukter!!! =)

 3. Isprinsessan sa:

  Det låter som en helgjuten kväll i kokosens hälsosamma tecken. När jag var liten var kokoskakor en klar favorit – särskilt smeten:-) Och Sanna Edhin skriver jättebra böcker.

  Pussar och Kramar från mig,
  *Isprinsessan*

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: