En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Ursäkta halshuggningen, men jag har läst så många thrillers på semestern i Turkiet och ville visa solbrännan… 😉

Kom igår kväll och det känns bra, samtidigt som kroppen troligen fått en smärre chock av temperaturskillnaden. Idag dunderåskade och blixtrade det rejält, så vi skrek av fasa ett par gånger här hemma, då gav den sig rappt iväg – tack. 🙄  Har fått hastigt halsont och ska genast bemästra det! Sist jag flög blev jag ju också sjuk, maginfluensa tror jag? (Kan man leta upp bakåt i bloggen om man orkar, sportlovet 2012…jag orkar inte). 

Är glad över att ha fått kontakt med ett par gamla vänner på Fejan. En tjej från Halmstad som jag umgicks jättemycket med i slutet av 80-talet och så en kille från skoltiden, en av mina bästa vänner då.

Ska sätta mig in i hur man gör med en iPad, har verkligen ingen aning, men så svårt kan det väl inte vara? Ska ladda hem något slags program så att man kan skriva, måste bara ta reda på hur man gör… Tips emottages tacksamt. 🙂

Bra bok att läsa om du gillar spänning, jag slukade den: ”Lärjungen” av Hjorth och Rosenfeldt. Superbra och gripande, trots svetten i händerna (på kokhet strand i Alanya) kunde jag omöjligt lägga den ifrån mig!

Kommentarer till: "Hemkommen från Turkiet" (4)

  1. Såg bilden som hastigast och tänkte kommentera, men… den solbrännan varar länge och du har fått en massa D-vitaminer som förebygger benskörhet! Förstod att ni hade det bra och har vilat ut, är avundsjuk på baden, det har inte blivit några här.

  2. lindami73 sa:

    Den solbrännan skulle jag vilja ha!!!!!

    Härligt att ni haft det bra o välkommen hem till sommarSverige 🙂

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: