En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Lördag

Sovit ut till nio ungefär. Var hemma vid tolv igår, efter en mysig kväll hos Rosa på Hagagatan. Vi såg Xfactor och pratade om ditt o datt. Måste nog erkänna att jag missade en hel del av programmet, för vi hade så himla trevligt. 🙂 Men Awa är helt bedårande och fantastisk, en så ung tjej som bara ser ut att höra hemma så självklart på en scen. Vilken utstrålning! 

Rosa och jag konstaterade att det var över sex år sen vi möttes via bloggen! Vi var bland de första som bloggade på Aftonbladet och på den vägen är det… Många har vi lärt känna genom åren och en hel del bloggar fortfarande, men undrar över några som har försvunnit. Hur alla har det!

Jag hade ställt cykeln vid busshållplatsen igår kväll. Det är så skönt att sätta sig på den och susa fram den sista biten i mörkret. Är inte så förtjust i att gå själv sent om kvällarna på folktomma ställen. Kom i allafall hem väl och nu ska här vilas och mysas.

Var hos doktorn igår och kollade upp min yrsel och svimningskänslor som kommer och går. Tog blodprover och blodtryck, men troligen är det mina ”extremt spända muskler” i nacke och rygg som skickar felaktiga signaler till hjärnan…sa doktorn.  Avvaktar doktorns råd efter provsvaren.

Varit borta tre kvällar i rad; inte likt mig så nu behöver jag göra som dagen vill.

Kommentarer till: "Lördag" (9)

  1. Jag undrar också ibland vart alla tog vägen när ab bloggen lades ner.
    Det finns vissa som jag verkligen saknar. Och ganska många som jag fortfarande följer. Som en viss Madonna tex. =)

  2. Ja man kan undra vart alla har tagit vägen. En del finns kvar i bloggsfären och några ser jag på Facebook. Men många har försvunnit…….

  3. OJ! Glömde kramen! KRAAAAM ♥

  4. Mmmm…Aftonbladets bloggportal… *ler nostalgiskt och saknar…*

  5. Jag är faktiskt lite besviken på X-factor. Jag tycker att det blev ett ganska utslätat gäng som valdes ut, alla som stack ut lite valdes bort, med några undantag, som Awa t.ex.

  6. Sex år se’n?!??!
    Jisses!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: