En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Magnetplatta

Det har jag runt ryggen idag och i förrgår när jag fick ryggont och höll på att ringa dottern för att få hjälp att komma ur sängen på förmiddagen, så fick jag en magnetplatta lite senare på dagen. Då släppte värken en aning. Inte vet jag egentligen om det var pga plattan, men jag tror det…så då vågar jag ju inte chansa utan, förrän det är borta helt.

Jag har sovit jättegott inatt och ser fram emot en dag på jobbet. Har hur mycket som helst att sätta mig in i och sedan göra.

Ska försöka äta bättre och unna mig ibland, tror jag behöver tänka lite mer på det. Har redan börjat och det känns bra. Dessutom blir det 50 situps varje morgon, för här ska ryggen minsann hålla.

Den unga kvinnan med det stora civilkuraget, som gick fram till två män som höll på att råna en tredje på T-banestationen i helgen – verkligen fantastiskt gjort, men jag skulle inte vilja att mina egna döttrar hade agerat så! HUR vet man att det inte slutar riktigt illa då?! Ringa polisen kan man däremot göra, eller springa till en vakt.

En av dotterns bästa vänner, fina Z, gjorde exakt samma sak en gång – hon sprang upprört fram till flera unga killar som sparkade och slog en annan kille (som låg på marken), varpå de sprang därifrån medan hon ringde och larmade. Jag blev alldeles skakis när jag fick höra det. Men fantastiskt modigt!!!! Och visst är det alldeles för få som reagerar på saker och ting, men man får vara försiktig också…

Ha en bra dag!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kjempebra-att-det-uppskattas_7561434.svd

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/24-aring-stoppade-tjuvar_7560914.svd

Kommentarer till: "Magnetplatta" (5)

 1. Ja det var verkligen modigt gjort av henne. Jag har inte testat magnetplatta men det är säkert bra. Jag masserar ryggen med en boll som jag håller mot väggen. Enkelt men det funkar jättebra.

  • madonnan sa:

   Jaså…är det en sån där stor pilatesboll? En sån r hajag hemma så då kan jag ju testa det isåfall 🙂

 2. Det var intressant det där med magnet mot ryggont. Kanske skaffar jag också en. Fast silikon fyllning vore nästan bättre just in där jag har nött ut. 😉
  Själv vet jag inte hur jag skulle reagera i en sån situation, men hoppas att jag skulle gå därifrån med stolthet i bröstet, MEN är jag tyvärr osäker om det blir så.

 3. Skönt att du är bättre i din rygg! Mot min hjälper för tillfället varken gymnastik, tens-plattor eller vila. Så surt:-(
  Jaa vilka modiga tjejer! Man känner hopp om det goda när man hör talas om sånt mod.
  Kramar till dig!

  • madonnan sa:

   Tråkigt att höra om din rygg. Hoppas den blir bättre ändå snart! Pratade med dottern som haft stora ryggbesvär tidigare, men efter att hon börjat träna regelbundet håller den sig i schack. Varje gång hon gör träningsuppehåll så kommer det ryggonda igen, därför blev jag motiverad att börja träna lite här hemma – men det är ju bara ett par dagar sen jag började med det så inte vet jag om det hjälper mig. Borde gå till någon som ger mig vilka övningar just jag borde göra…

   Kram på dig o ha en bra tisdag!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: