En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Saffranstips

Ser Leilas matprogram på TV4 och fick lära mig att:

  • Saffran som är så dyrt, kan du utvinna ännu mer smak av om du blötlägger den i lite av degspadet en stund.
  • Vitlök är bra att slå till med knivhandtaget t ex, för då lossnar skalet och smaker frigörs. Leila smällde till ordentligt! 🙄
  • Mandelmassa kan man ha i frysen en stund innan den ska rivas. Då går det mycket lättare. Smart!

Det är första gången jag kollar på Leilas matprogram och intryck jag får är att hon är väldigt fiffig, mattipsen är många och smarta, rätterna verkar inte så krångliga och det ser lätt ut att göra, för hon är väldigt flink i händerna. Dessutom har hon en otroligt snygg, grönskimrande ögonskugga.

thumbs-up

 

Tummen upp för det här programmet. 🙂

http://www.recept.nu/leila-lindholm

Annonser

Kommentarer till: "Saffranstips" (1)

  1. Smart med mandelmassan för riva den är inte det lättaste! Går bra i början men sedan så…

    Ha en fin första advent!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: