En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Oroligt

Så har jag sovit  och vaknat två gånger inatt, då jag låg sömnlös ca en timme åt gången. Har ingen aning om varför, för tyckte inte att jag tänkte något speciellt utan jag ville bara sova. Vilket jag gjorde till sist. Känner mig lite opigg nu, men vaknar nog upp snart.

Funderade på hur mycket snö det hade fallit under natten, eftersom de har förvarnat om 20-30 cm. Men när jag kikade ut genom persiennerna så såg jag bara kanske 5-6 cm på biltaken, så inte kan snöovädret ha nått oss än. Spännande att se om det kommer under dagen? Jag ska i allafall inte ha cykeln med. 🙂

Här i Stockholm är det utfärdat en klass 2-varning, med försenade kommunikationer och olyckor, så det lär vara mer oväder än det ser ut från mitt lilla fönster. Halt är det tydligen i allafall. Hoppas det går lugnt till i trafiken ändå idag.

Igår halkade ett barn så handlöst på en isfläck när vi skulle ut på rast, tur det gick bra – men man får sig tankeställare; det händer så lätt en olycka. Själv cyklade jag och så länge det är plogat eller inte blötsnö med djupa fåror på vägarna, så känns det riktigt säkert – i maklig takt vill säga.

Jag hade tänkt ta på mig en tjocktröja, men eftersom jag har haft (två olika) såna två dagar i rad så fastnade jag för en ärmlös värmande topp, utanpå en långärmad svart glansig topp Känns lagom varmt och i klassrummet har jag en slags stickad poncho, som jag vikt så att jag bara kan lägga den runt om axlarna och mig när det känns kallt. Perfekt; lager på lager. 😉

Ta det lugnt idag. Det ska jag göra. 

http://www.dn.se/sthlm/installda-turer-hos-sl-i-kollektivtrafiken

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/smhi-varnar-for-snoovader_7724518.svd

http://www.expressen.se/nyheter/snoovader-drar-upp-over-sverige/

Kommentarer till: "Oroligt" (2)

  1. Jag var också vaken i natt och gick upp och satt vid datorn några timmar. Men jag behöver ju inte jobba, så det funkar ändå. Här har snön yrt så att jag knappt fick upp dörren när jag skulle hämta tidningen och fick med mig stora snöhögar in. Brrr, det är lite för mycket till och med för mig!

  2. Då kunde vi gjort varandra sällskap inatt då.Har oxå legat vaken ett par timmar.
    Men nu är vi uppstigna och tittar ut i ett väldigt snörikt landskap.
    Vackert. Det har inte snöat inatt men kanske kommer det mer under dagen.

    Ha en härlig dag !

    Kram !

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: