En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Laid back…

Det övar jag på att vara. Inte alltid lätt, men det tar sig dag för dag. Ungefär som att vara förvissad om att ”det fixar sig”, vad det än gäller och det gör det ju allra oftast (även om det tagit en hel massa energi på vägen!). 

Livet är en levande process; så tänker jag i det mesta. Inte alltid lätt att förklara, men alla vi är i en helhet – liksom. Det är ständigt ett växande inuti, för både stora och små. Ett lärande genom processen och definitivt i ett samspel. Ungefär så. 🙂

Green Yellow

Iallafall så var jag på Fältan idag och där stod en ung tjej och delade ut den goda läsken Green Yellow som jag har skrivit om tidigare . Folk hoppade ivrigt fram till henne och blev så glada för sin läsk. Det var smaken Citron och lime, min favorit, för den är så läskande och bara rinner ner genom munnen! En god kollega till mig är förtjust i Grape, men den har en lite för artificiell smak för mig, medan den med citron är jättegod och alldeles lagom söt.

Green yellows

Green Yellow finns i Citron och lime (godast!), Cola och Grape.

Stevia som drycken är sötad med har knappt några kalorier eller kolhydrater och smakar inte så skarpt som många andra sötningsmedel. Bra.

Har lite vin hemma, ska njuta av ett glas ”Masi”, rött vin till maten strax och sen är det kväll. Ingen idé att göra julgodis än, ska bara vara jag istället. 

Kram o ha en finfin kväll!

Kommentarer till: "Laid back…" (5)

 1. Oftast fixar det ju sig, men sen finns det tillfällen när det inte gör det. Men när det flyter på är det bara att tacka och ta emot. Man får ta vara på de goda stunderna – och skapa dem själv också.
  Trevlig helg!

 2. Att bara vara du gör du helt rätt i 🙂
  Det där vinet ska jag prova. Vet fler som gillar det!
  Hoppas att du hade en skön fredagkväll och att din helg blir lika bra!

  Kram!

 3. Den läsken har jag inte testat. Tror nog ändå att jag föredrar Masi framför läsk.
  Ja livet är en process. Det tror jag också.

 4. Låter som en dryck för mig och då menar jag inte vinet 😉 Även om det också gillas!

 5. Visst, man vet att allting fixar sig och att man inte ska oroa sig. Men det kan vara så lätt att glömma. Och visst är Livet en levande process. Du har mycket klokheter i det du skriver. Hoppas du får en mysig kväll och helg. Att ”bara vara jag” är bland det bästa som finns.
  Kram/Rozie

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: