En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Så det är knappt jag höjer ena ögonbrynet när jag läser om en elvaåring i USA som tagit med en pistol till skolan för att försvara sig!! Vi människor och framför allt barn borde ju få känna oss trygga om dagarna…

Och nu menar den 17-flickan i Göteborg, som anklagas för att sprida förtal på nätet av unga tjejer, att hon inte har något alls att göra med det Instagramkonto som florerar i utredningen – samtidigt som ett nytt konto med samma innehåll har skapats, VEM gör då detta och om hon är oskyldig så är det riktigt vridet att hon har utpekats. Fortsättning följer i medierna och det blir intressant och kanske sorgligt att läsa…

Ha en bra dag du som läser!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/efter-upploppen-nytt-instagramkonto_7765246.svd

Kommentarer till: "Klart vansinnesdåd och vansinniga vapenlagar föder rädsla…!" (4)

  1. Jag håller helt med Gunnar här i båda fallen. Försöker värja mig mot det mesta just nu, klarar inte riktigt med alla hemskheter.

  2. Vapenlagarna i USA är helt absurda. Istället för att minska tillgången på vapen så används den senaste skolskjutningen som argument för att förskolelärarna ska vara beväpnade så dom kan försvara sig!

  3. Att det som händer i Göteborg skulle ske var väntat. Samhället är dåligt förberedda på att hantera kriser som uppstår på sociala medier. Nånstans känns det bra att det blir en reaktion när nån förtalas på nätet. Tror att det är ett stort mörkertal här. Att sen det utvecklas ett mobb-beteende är otäckt. Viktigt nu att polisen för utrett om flickan är oskyldig eller inte. Det är nog inte helt enkelt. Hennes id kan ha kapats och använts.

  4. Instämmer i det du skriver. Det är helt sjukt att man kan förstöra människors liv på det här sättet. Jag tänker på händelserna i Göteborg alltså.
    Ha en bra dag du också!
    Kram =)

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: