En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Julstök

heartgrattisMen ganska avslappnat ändå. Har handlat nästan alla julklappar, utom en som jag fixar imorgon. Och ska göra lite julgodis nu, smälta nougat och mörk blockchoklad och blanda med mandel på en plåt. Ett recept jag hittade i Coops lilla broschyr, som finns på alla affärerna där man kommer in.

Har fått retroaktiv lön pga löneförhöjning, passar precis i dessa penningbistra juletider. Fast inget lär bli över efter allt som man gör av med till julen, men ändå. 🙂

Nästa jul tror jag att jag vill åka utomlands. Ha en hel massa sol på näsan och mysa vid en pool eller strand. Så tänker jag nästan varje jul, men julen är ju en tradition förstås. Trevligt att umgås och äta gott, även om jag som inte äter kött tänkte mig att göra en tonfisk- och räksallad till mig. Ägghalvor, sill och lax i olika former går ju också i, så det går ingen nöd på en precis.

Har du det bra?

Annonser

Kommentarer till: "Julstök" (2)

  1. Just nu är det lite sorgligt. Vår sköldpadda som vi har haft sen äldsta dottern var nio, har dött. Han gillade inte nya köksgolvet och började matstrejka. Nyss upptäckte vi att han han var död. Man blir fäst vid de små liven.

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: