En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Luktsalt

Det verkar höra ihop. Luktsaltets tid verkar ha varit något för mig. Ofta när jag börjar bli sjuk så reagerar min kropp med att jag svimmar. MEN (jaja, inte börja mening med ”men”…! Fast jag gör som jag vill i min egen blogg, himla bra!), jag brukar hinna slänga mig ner på golv eller säng innan jag svimmar helt.

Igår hann jag inte det, utan när jag skulle på toa så kände jag mig lite underlig… Hann in och låste dörren, sen vet jag inte riktigt vad som hände, förutom när jag kvicknade till efter att ha svimmat av och slagit i huvudet någonstans. Är alldeles öm på högra sidan av bakhuvudet idag och har lätt huvudvärk sedan avsvimningen. 😦

Säkert ingen fara, men väldigt obehagligt att det gick så fort, att jag inte hann ta emot mig eller lägga mig ner och att jag inte vet hur jag föll…

Ska ringa husläkaren på måndag och be att de kollar upp vad det kan bero på. Ikväll blir det Melodifestival med Sean Banan m fl.

Kommentarer till: "Jag och att svimma…" (4)

 1. Det där med att låsa dörren lät inte så bra. Svårare om du skulle behöva hjälp tänker jag. Även om inte orsaken till yrseln är så farlig så kan du ju slå dig illa.
  Låter som diu borde kolla upp orsaken.
  Var rädd om dig!

 2. pantheraleo sa:

  och jag har svimmat mitt i receptionen i ett hotell jag jobbade i. Halkade utanför hotellet och fick ett sår i handen. Gick in i receptionen och bad hotellchefen (en kvinna) att hjälpa (!) mig. Hon hällde något på handen och vips! föll jag på golvet.

 3. Väldigt otrevligt att svimma 😦
  Bra att du kollar upp det 🙂

  Kram!

 4. Vad obehagligt! Jag har nog aldrig svimmat, inte ens närjag fick solsting fast jag förlorade synen ett tag. Men jag var nog nära härom veckan när jag fick lägga mig på toalettgolvet.
  Klokt att gå till doktorn och kolla vissa värden eller bara prata om det! Sköt om dig!
  Kram

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: