En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Humlegården från Sturegatan sett.

Humlegården från Sturegatan sett.

Så har jag åkt och även gått lite, fram o tillbaka idag. Energin har hållit nästan hela tiden och som tur är kan man blunda på en buss, eller ett pendeltåg. Det är tur att man har ett busskort ibland, för sen moderaterna kom till makten i huvudstan så är det dyrt att åka kommunalt. (Där fick de!)

Nu väntar jag på att tjejen ska komma ifrån Grönan. Tycker det är enormt vad tiden går fort. Hon ska på kollo snart, fast jag hade hellre sett att hon var hemma…hos mig. 🙂

Visste du att det anställs s k karriärlärare ute i en del skolor nu? Låter ju intressant och kunde ha varit något att satsa på om man haft en massa mer energi…men som det är nu är jag glad att vara här och nu! Och jag gör ett bra jobb när jag är på plats.

Att huvudet är viktigt har jag verkligen lärt mig efter denna hjärnskakning. Jag försöker mota bort den lilla rädslan att det ska hända igen och vaknar jag på natten går jag med huvudet nära golvet…men jag tror faktiskt att det viktigaste är att vara lite piggare än jag var innan det hände. Så många svimningskänslor som jag hade haft, på morgnar och kvällar och lite då och då – det var nog ett tecken på att jag behövde ta hand om mig och inte bara om alla andra. Så tror jag, efter att ha haft mycket tid att tänka denna vår. Jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände när jag svimmade och slog i huvudet och lär inte få göra det heller. 🙄

Ni ser att jag än idag tänker på det här, det kommer in i olika situationer och jag tror att det är ett sätt att bearbeta. Är jätteglad att det gick så bra för mig. Här är jag. 🙂

Kommentarer till: "Som en skottspole" (6)

  1. Nu sitter jag hemma och ska nog snart gå och lägga mig en stund. Har sjukt ont i huvudet och feber. Är jätte förkyld och typ tjock i halsen, precis när vi ska börja jobba på måndag och när det är midsommar. YES. Har haft huvudverk hela dagen men har typ tänkt att det ska bli bättre så jag brydde mig inte om det.

  2. Kikar in för att se hur du har det…jag har mycket att läsa igen efter min ofrivilliga frånvaro från bloggen märker jag.

    Stor Ottokram

  3. Det är nog naturligt att känna rädsla ett tag efteråt, jag känner i alla fall igen det efter att jag har varit illa sjuk eller nåt liknande. Det är skönt att höra att du verkar må bra och att du tänker på att vila och ta hand om dig själv och inte bara finnas till för andras behov. Sköt om dig!
    Kram

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: