En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Väntar…

Bild

I poolen på Cypern var dottern som en delfin nästan. 🙂

På att min älskling ska vakna, så att vi kan cykla och bada. Hon har varit hängig i några dagar, men nu ska hon nog vara feberfri och badsugen. 

Väntar också på att äggen ska koka klart. Det är så mysigt till frukost, med ett kokt ägg toppat med kaviar. Förut kunde jag inte förstå varför jag kan få ont i magen av kokt ägg, men inte av stekt. Nu vet jag av kokerskan på jobbet, hon är urgullig, att det sker någon slags process just när man kokar ägg, vilket kan resultera i magont. Jag tar mig en magtablett (omeprazol -tack för att du finns!) och väntar en stund tills den verkar, sen brukar det gå bra. 🙂

Livet är många tankar. Iallafall för mig. Jag har insett att vi lever så olika, vi människor. Det vi väljer styr ju våra liv. Undrar hur det hade kunnat vara, om jag inte hade sagt ”Hej!” till den där brunbrända snyggingen på Tofta en gång för länge sedan? Eller om jag inte hade börjat jobba på bank, utan istället pluggat till lärare mycket tidigare än jag gjorde? Kunde ha varit rektor nu, kanske. Fast just det, jag vill ju jobba bland eleverna i ett klassrum. Så roligt.

Visste du förresten att kärleken är villkorslös? Innebär det då att vad än den man älskar gör efterhand, så älskar man? Det tror inte jag på. Jo, om det är bra saker, men det en människa gör visar ju också vem hen är och det tar lång tid att lära känna varandra. Visar man ingen omtanke eller respekt, vad är det då att älska? Och om ens partner har andra kvinnor eller män, så visst kan man fortsätta att älska, men varför fortsätta relationen? Verkar ju meningslöst och även kärlekslöst, iallafall från den ena sidan. 

Jag läser ofta psykologispalter i olika tidningar och det resulterar som du märker i ännu fler tankar. 🙂

Nu har hon vaknat, men vi väntar en stund. En liten. Det ska tydligen bli sämre väder, så det gäller att passa på idag. Ser fram emot att simma bland fiskyngel med dottern. Vart vi badar får ni veta sen.

Hej så länge.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ovadret-ar-har-for-att-stanna_8379410.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sommarvarmen-ger-risk-for-nya-skyfall/

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: