En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Det var en strålande varm sommardag, även om det ska ha varit vid 17-tiden på eftermiddagen så var det varmt ute. I ca 15 minuter ska Margò Fallai ha lämnat den tre-åriga flickan i bilen, medan hon sprang in på Elgiganten.

Polisen fick av en anmälare vetskap om det och slog in en bilruta, eftersom de inte fick kontakt med flickan som de tyckte verkade varm och röd i ansiktet. Klart att tjejen sov djupt i den varma bilen! Själv fattar jag oavsett väder, sol eller regn, överhuvudtaget inte hur man kan lämna en treåring ensam i en bil, mitt i centrala Stockholm, utan uppsikt?! En sak är väl om man hastigt kutar in på nån affär och ser bilen genom rutan, men på Kungsgatan? Det är otroligt många människor och bilar eller bussar som rör sig där.

Margò Fallai är tydligen arg på polisen och tycker att de har överreagerat. Självklart ville hon inte utsätta sitt barnbarn för fara, men det här var kanske inte så genomtänkt…?

Jag undrar vad hennes egen dotter tycker, alltså mamman till barnet…Maruschka Fallai?  Jag hade varit riktigt upprörd och besviken om jag var hon…

Läs mer:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17253932.ab

http://www.expressen.se/nyheter/margo-fallai-sjoblads-ilska-mot-polisen/

http://umenytt.se/2013/08/07/margo-fallai-sjoblads-ilska-mot-polisen/

Kommentarer till: "Modekvinnan lämnade barnbarn i bilen i centrala Stockholm…" (8)

 1. Alla vet och varje sommar händer detta….VARFÖR?!
  Vuxna människor!!! Förstår att det är krig o världen och att folk svälter i onödan…..folk begriper inte bättre.
  Men…vi kan flyga ut i rymden vilket egentligen borde vara omöjligt….
  Det värsta är att folks vansinneshandlingar drabbar oskyldiga och försvarslösa. I detta fall ett litet barn och ibland hundar…:-(

 2. Man blir helt häpen när man hör att barn lämnas ensamma i en bil. Skulle inte ens komma på tanken

 3. Hon förtjänar att avtvingas en förklaring. Det är ju en känd livsfara för den som inte kan reda sig själv, med solvarma bilar.

 4. Jag blir så trött på ”vet-du-inte-vem-jag-är-människor, så’na som tror att andra (eller inga) regler gäller för dom för att dom är den dom är.

  Jädrans vad många dom jag fick till där du 😀

 5. Egentligen spelar det väl ingen roll vem personen var. Att skriva ”modekvinnan” är bara konstruerat effektsökeri, att slå mynt av det s.k. kändisskapet. Nyhetsvärdet ligger i att någon vuxen person handlar så obetänksamt och utsätter ett barn för fara.

  • Det handlar om just det, att en vuxen kvinna lämnat ett barn i bilen, precis som i det här fallet. Och det råkade vara hon, vilket det har stått om i tidningar. På något sätt bör hon ju benämnas och jag valde detta.

   • Nu var det inte menat som nån kritik av dig, verkligen inte. Det är tidningarnas skriverier som jag tycker gör stor sak av vem hon var.

    • Förstår och det viktiga är förstås inte vem kvinnan är, utan hennes obetänksamma agerande. Hoppas att det är en lärdom för henne så att det inte upprepas…

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: