En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Det är något som jag just har läst om och finner det lite intressant och för mig även aningen skrämmande, att det tycks så vanligt och enkelt som en plätt för folk att söka upp varandra på nätet. Bara för att ha sex. Eller leder det ofta till mer, tro?

Låter annars lite tråkigt, tycker jag. Har aldrig förstått mig på det där med utan känslor. Har troligen också missat en del i mitt liv, aldrig haft ett one-night-stand, eller blivit uppraggad på en krog (nåja, det finns förstås de som har försökt, men – snörp…) Den enda jag faktiskt varit väldigt tillmötesgående s a s mot redan första kvällen, var den jag sedan gifte mig med. Därför är det förstås rent av spännande att läsa hur det kan vara för andra.

Men en sak har jag hört både ifrån andra kvinnor i min ålder och upplevt själv: ALDRIG har jag och de fått så mycket uppmärksamhet ifrån män i alla åldrar, som nu när vi har fått ”några få år” till på nacken. (Eller under hakan, kanske…?) Skumt i allafall; vad är det de ser då?

Anne Haavisto har intervjuat flera om det här ”fenomenet” i den här artikeln, som jag hittade av en slump ikväll. Mycket läsvärt för er som, liksom jag, gillar att läsa om psykologi och relationer.

Bild

Själv tycker jag att: Kärlek och kär lek är det bästa ting. 🙂   

Kommentarer till: "Yngre män som gillar äldre kvinnor" (3)

  1. […] Det har jag ett inlägg som heter och OJ! vad det drar läsare, sett till resten av mitt skrivande. Läs här: https://madonnans.wordpress.com/2013/08/19/yngre-man-som-gillar-aldre-kvinnor/  […]

  2. Hung Z. Webster sa:

    Nu är jag ingen relationsexpert..och jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka det…men jag är tacksam över att min man och jag fortfarande har roligt tillsammans och det är bådas förtjänst! Man kan ju leva ihop i många år…men relationen kanske inte är så bra. Vi gillar verkligen att göra saker tillsammans och det är ju allt ifrån små ”vardagliga” saker, som att åka iväg på en resa! Jag har vid ett flertal gånger skrivit här på bloggen att ingen annan än du själv vet precis vad du känner och behöver och det har jag lärt mig att uttrycka…åtminstone för det mesta. I en del relationer upplever jag mig inte lika trygg som med min man, så då kan det var lite svårare. Att ta ansvar för sig själv och sina behov är jätteviktigt och om din partner gör detsamma så finns det ju en kommunikation!

  3. Jag är ju gift med en 14 år yngre man som jag träffade 1999. Det enda jag kan känna ibland är att det är synd att det inte var honom jag träffade från början. Vi har det underbart ihop och han är bäst! Efter mig då förstås 😉

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: