En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Bild

…för Nordicfeel.se som är så bra! Därifrån har jag nämligen köpt smink och shampoo flera gånger och det levereras redan efter ett par dagar, man får information regelbundet på mobilen, det är mycket billigare än i butik irl och det är fraktfritt. Så perfekt! 🙂

Nu har jag precis köpt en concealer så att jag kan dölja vissa skavanker. Och mascaror till mig och tjejen. Får se när det kommer, troligen på lördag.

Pustar ut efter veckan. Skönt att slappna av.

Kommentarer till: "En liten trumpet…" (6)

 1. Nog underlättar det livet, möjligheten att handla på nätet. Det påminner mig om att jag måste beställa balsam. Men ibland blir det fel, som när jag nappade på en gratismånad med E-böcker på Adlibris. Det visade sig att de fyra ljudböcker jag laddade ner inte ingick i gratiserbjudandet utan kostade 196 kr styck. Jag håller just på och rättar till det, det blev lite dyrt!
  Trevlig helg!

  • Ojoj, det var trist! Får du tillbaka något då? Hoppas det.

   Tack detsamma!

   • Det är rättat nu. Jag vann på felet, fick pengarna tillbaka, två extra veckor på abonnemanget och de böcker jag hade laddat ner hade jag ju laddat ner. Men det tar ju lite kraft och tid och sitta i telefonkö och telefon. Gick in på din länk och hittade mitt balsam dessutom och där är det snabba ryck. Tack!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: