En kvinna i huvudstaden och Livet :)

God morgon!

En sån underbar dag! Ute är ganska mörkt fortfarande nu vid kvart över 7-tiden och jag har planerat dagen noga… 🙂

Jag höll nämligen på att frysa ihjäl på jobbet igår, trots kofta och poncho som jag lade lite nonchalant över axlarna. Det drog över min kropp och jag huttrade. Burr. Så idag blir det en tjock, svart, lång tröja med fint spetsmönster. Den är lite hålig i ärmarna så jag har en långärmad svart topp under. Så.

Har även planerat morgondagens läkarbesök. Är så tacksam att jag har fått en tid igen, denna vecka, för att doktorn tyckte att det var viktigt. När någon uttrycker empati så blir jag alldeles rörd. Och ändå är mitt huvudkrångel bara en petitess med hur många andra har det; men jag känner mig glad över att få ordentlig hjälp. Nu ska det väl ändå bli någon reda på det här? Vad nu doktorn (neurologen)  kommer på  att göra för något. I alla fall – om jag avslutar lektionen snabbt och sedan kastar mig på cykeln för att ta t-banan, så kommer jag att hinna OM jag går från Slussen, i mycket rask takt.

Är det konstigt att stressen ibland äter upp en? Hum. 🙄 Bjuder på en bild med utsikt ifrån Fjällgatan (tagen med iPhone, därför lite kornig – men dock).

Hihi, kolla här under; ser du någon likhet? 😉

Kommentarer till: "God morgon!" (4)

 1. Fjällgatan i Stockholm….där har jag faktiskt varit med en gammal pojkvän för 100 år sedan… han bodde på Fjällgatan i Borås så vi tog en bild vid en skylt ha ha 🙂

  Skönt med en läkare som bryr sig! Lycka till..

  Kram 🙂

 2. Så bra att du har fått en snabb tid. Neurologen gör nog en grundlig kontroll av reflexer och känsel i hela kroppen. Jag tycker inte att du ska jäkta så, du har ju rätt att ta ledigt för att gå till doktorn, så be någon avlösa dig halva lektionen istället. Det är ju stressa du inte ska. Sköt om dig!
  Kram

  P.S.
  Ja, bilden är jättefin, nästan samma som i inlägget före!

  • Tack, du har så rätt och jag ska bli avlöst en liten stund innan, så jag slipper stressa och riskera att komma försent.

   Hehe, jag upptäckte det efter publicerandet; var lite nyvaken och glömde av att jag lagt ut den ”i annat skick” igår…

   Kram

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: