En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Hehe, nu blir det inte så stor variation på rubrikerna, men det ä r ju november. Har sovit som en stock, helt utmattad efter en otroligt intensiv dag igår. Det är bra att få saker och ting gjorda, beta av. Sen gillar jag att träffa människor, bygga en kontakt.

En sak har slagit mig in och det är att om man inte vet så mycket om en människa, t ex vad den har gjort på sistone, eller under hela året – så hur god är vänskapen då? Om man inte är intresserad av den andra överhuvudtaget? Det är tråkigt att tappa vänskap, men en del vänner har du alltid. De finns alltid där, i bakgrunden och kommer fram när du behöver dem. Allra oftast iallafall.

Ett bekymmer just nu är när min nya iPhoneladdare kommer. Troligen och förhoppningsvis idag…! Jag har beställt på nätet och den jag har får jag sitta och hålla i och trycka in mot höften eller magen, för att den ska ladda. Det blir ju liite enahanda i längden, så att säga… 😉

Imorgon när jag har jobbat klart ska jag ta tag i något, ordna upp och det ser jag verkligen inte fram emot. En viss bävan. Jag hoppas att det går fort och smidigt, men skriver inte mer om det. Konstigt att visst vill man få ur sig i förtäckta ordalag, även fast man inte berättar vad det handlar om! Kan vara att jag skriver just det för mig då, ifall jag vill gå in och läsa bloggen som en slags dagbok någongång?

God morgon; ha en fin dag, du som läste! 

20131106-072827.jpg

I miss London!!!!

Kommentarer till: "En morgon i början av november" (8)

 1. Vilken färgstark och snygg Londonbild. Förstår att du saknar det!

  Det där med vänner. Ja, det visar sig ju vilka som härdar ut även när det inte är optimala villkor. Jag har just tänkt på en väninna som jag brukar fika med och som vi tillsammans med hennes man brukar ha här på middag eller gå bort till. Sen de blev morföräldrar så har de gått upp i det helt. Sist jag tog upp att vi skulle träffas visade hon det ifrån sig med att de hade så mycket med barnbarnen… Jag borde kanske envisas och ringa henne men där är det just det jag saknar, och det vet hon, att ta ta i saker eftersom jag är sjuk. Men jag har en annan väninna som ringer med jämna mellanrum och ser till att tre av oss träffas regelbundet, hon har förstått hur det är och hon har tagit på sig att vara samordnare. Ibland tar det tid eftersom min dagsform avgör, men hon ger inte upp och så träffas vi och pratar av oss. Jag är så glad över henne.
  Kram

  • Det är fint med vänner som finns där, bryr sig om och visar förståelse.Bara det ger energi när man mår dåligt.

   Jag vet inte riktigt vad du är för sjuk, men gissar på reumatism? Har förstått att du inte alltid kan ta dig ut, så tråkigt.

   Kramar och ha en fin kväll!

   • Jag har en fibro i botten, men jag är egentligen multisjuk och just nu är det några utredningar på gång. Fibron kunde jag hantera och jobba med, men sen har det tillkommit mycket annat som gjorde att jag gick i däck. Det senaste året har varit det värsta hittills i fråga om sjukdom.
    Detsamma!
    Kram

 2. Jag också alltså …

 3. Jag saknar London!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: