En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Efter två dagar

alienÄr helt färdig. Känner mig snurrig i bollen och förstår inte varifrån ”alla andras” energi kommer ifrån? Kanske har jag valt fel jobb, så känns det just nu. Vet inte hur jag ska orka en hel termin till. Hoppas att det blir bättre efter att jag varit hos doktorn imorgon, men som det är nu reagerar min kropp på allt stressande och utan att kunna slappna av på en hel dag, med att huvudet låter som en TV-apparat med en sån där myrbild, blandat med pip..

En migränattack kommer ofta nästan som ett skott och då gäller det att snabbt ta medicin för att kunna bryta. Det lyckades jag med igår, kvar är huvudvärken och ljudet, man blir allmänt ”konstig”, får svårt att fokusera. Tycker om att jobba, men det blir för mycket samtidigt ibland och min ork håller inte en hel dag. Så är det fortfarande och lär förbli ett tag (?). Vem vet.

Slutgnällt. En kort dag, förhoppningsvis och sen tandläkare med dottern. Måste till apoteket och så var det något mer jag skulle komma ihåg…har skrivit upp. Tur!

Man ska ta vara på Varje Dag! Se det positiva! Okej. 😉

Kommentarer till: "Efter två dagar" (2)

  1. Jag blir orolig när jag läser det här. Det låter inte bra alls, du bör inte jobba heltid och ska nog ta upp det med läkaren. Det låter lite som mitt huvud och då har jag varit sjukskriven sen 2007. Ta hand dom dig!
    Kram

    • Tack för omtanken. Jag tog det lugnare nästa dag och det kändes bättre. Viktigt att ta tid för liten rast…

      Kram

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: