En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Ganska hemskt..

Snart är det sommar!

Snart är det sommar!

Var inne och kikade på Apotekets sida där man kan logga in för att se sina recept. Och ojoj, så otroligt många mediciner jag har förbrukat under det senaste året! Det kan inte vara speciellt hälsosamt heller! Fast det har hjälpt mig att slippa ha en massa ont här och var och bidragit till att jag har kunnat jobba och se glad ut. Tack mediciner! 😀

Det senaste året har varit ovanligt, för jag har alltid varit en friskus, pepper pepper. Men en hjärnskakning efter svimning kan ställa till med en del och jag är så glad att det är ett år senare och så här bra. Gratis medicin till i augusti, förhoppningsvis slipper jag utnyttja frikortet särskilt mycket!

Lögner tycker jag inte så mycket om. Förstår mig inte på den som utger sig för att vara en helt annan än den hen är. Varför gör man så? Sen en annan sak: Vilken kamp det är emellan en del människor. Hur orkar man det? Kämpa för att ta sin plats? Nä, tack. Det verkar bara jobbigt. Livet är i mångt och mycket ett skal, men lagom är ju bäst.

De jag blir glad av är de som också visar något positivt tillbaka. Har märkt att jag omges av så många sådana fina människor! Fått komplimanger och fina ord hela veckan. Det är sånt som bär. Tycker mycket om sådant!

Fredag – veckans bästa dag. Tycker jag också mycket om. Den är underbar.

Hur har DU det? Jag hoppas att du som läste får en fin helg med massa goda ting omkring dig.

Kommentarer till: "Ganska hemskt.." (3)

 1. Det är inte så kul att se de där listorna, men det är som du säger, vad är alternativet? Bra att det finns mediciner! Sen kan man ju hoppas att man kan sätta ut vissa av dem och må ännu bättre utan dem. Jag kan tro att en del äldre människor fortsätter att ta mediciner om de inte får hjälp att sanera. Väldigt många mediciner ha ju trötthet som biverkan.
  Ha det gott!
  Kram

  • Mm, det är mycket med mediciner och ibland har de biverkningar man hellre hade kunnat vara utan…

   Tack detsamma!

   Kram

 2. Det vill man inte se och veta, men huvudsaken är ändå att de hjälper. Vad skulle vi ha gjort utan dem?

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: