En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Det har jag ett inlägg som heter och OJ! vad det drar läsare, sett till resten av mitt skrivande. Läs här: https://madonnans.wordpress.com/2013/08/19/yngre-man-som-gillar-aldre-kvinnor/ 

20140424-183148.jpg

Tihi, den här bilden som jag tog på Djurgården i veckan är det väl fart i? 😀

Undrar iallafall varför just det är så spännande? Själv är jag ju inte purung, men inte heller lastgammal och märker klar skillnad mot den uppskattning man får i min ålder, gentemot i ungdomen då jag var betydligt mer välbevarad än nu. Varför är det så? Har hört många fler bekräfta den upplevelsen och misstänker att vi som har varit med ett tag har något som inte yngre tjejer har. Kanske?

Livet är ett mysterium, i mångt och mycket. Alla upplever verkligheten på sitt vis. Du kan aldrig helt förstå hur någon annan uppfattar det som händer omkring er och du upplever och tolkar det på ditt vis. Vad det än är. Ganska svårt att förstå, hur många olika verklighetsuppfattningar det troligen finns… 🙄

Så är det nog, just det. Och jag har haft tre härlliga dagar med perfekta dagar på jobbet. Roligt. Nästa vecka blir en kortvecka den också. Det gör inte så mycket, men hoppas att det blir sol och varmt varenda dag!

 

 

Kommentarer till: "Yngre män som gillar äldre kvinnor" (5)

  1. Mysterium var ordet, sade Bill. Jo, mystiskt är det, sa Bull. Förlåt att jag skämtar, men som tur är spelar inte åldern så himla stor roll när människor blir kära och sedan lever tillsammans i många år. Den mera knasiga sidan är vad media älskar att måla upp, t.ex. att äldre damer åker utomlands för att ha sex med unga killar – etc.etc. Relationerna mellan det manliga och kvinnliga könet är som en evig brunn för media att söka tryckbart material, hemskt men sant.
    Parentetiskt – den där länken funkade inte för mig (idag kl 19:15).

  2. Jag var varken uppskattad som ung eller nu som äldre. Nu är jag totalt osynlig.
    Klagar inte dock.

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: