En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Men efter dödandet i Paris igår vill jag helst av allt gömma mig med de mina. Inte bo i en storstad där man aldrig vet vad som kan hända. Vågar jag åka tunnelbana eller gå i city, vad händer mina barn som är ute på krogen eller bio – Vad är det som sker?

Ur det onda kommer något gott. Jag hoppas att länder som knappt sett åt varandra nu börjar samarbeta. Att världen går samman för att få bort all ondska. Ta bort den!

Att helt oskyldiga, vanliga, fina människor blir offer för terrordåd är något av det mest hemska och avskyvärda som finns. Världen MÅSTE ta bort det onda outvecklade som gör sådant!

Jag vägrar låta rädslan styra, även om jag skulle vilja gömma mig i en skog någonstans långt borta på landet med de som är viktigast för mig. Vi måste våga leva, utan att vara rädda. Livet ska vara gott – inte farligt.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/svenskan-hamnade-mitt-i-kaoset-under-parisdaden/

Kommentarer till: "Man ska inte behöva vara rädd för att leva" (4)

  1. Vi måste hitta ett sätt att fortsätta leva utan rädslan. Det är terroristernas högsta önskan att sprida skräck.

  2. Så är det, det är fruktansvärt. Och vi ska kanske komma ihåg, när vi vill stoppa gränserna, att många av de som söker sig hit flyr från just detta. De vill leva ett vanligt, normalt liv utan rädsla för självmordsbombare och explosioner. De vill kunna gå och handla mat och åka tunnelbana utan rädsla. Jag förstår dem så väl.

    • Precis. Det florerar en del om att stänga gränser, som om det är de fattiga invandrarnas fel… Du har så rätt. Världen behöver mer kärlek mellan oss människor, inte hat.

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: