En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Go morron🌞 Kom på att Hornsgatan nog har flera ställen för mogna människor. Nästa gång kanske? Där får man dessutom se glad ut i dörren och vara trevlig mot dörrvakter UTAN att bli oförskämt bemött😼👊🏿💩👺 Fortfarande irriterad på dörrvakt i min ålder som sa att Ta det lugnt nu, jag ser att ni har  druckit.  På ett mycket trist sätt. 

Vi blev så paffa så jag som log i vanlig ordning och sa hej, gick in med syrran på Kellys på Folkungagatan. Vi vände oss emot varandra, pratade om vad han sagt och Då kom irritationen: Har inte andra gäster som går dit druckit något? Får de inte le när de går in??🙆

Vi gick raskt ut därifrån (nu var samme vakt såå trevlig mot ung tjej…!) och till ett mysigare ställe Malmen, där de som jobbade och var gäster visade vanligt hyfs och god ton gentemot varandra👌 Respekt med andra ord. 

Och JA, vI hade druckit. Ett helt glas vin var 🍷 till god mat på restaurang precis innan. Hur kunde vi? Fy på oss? 

Kränk inte era gäster…👎🏻 Var vi inte tillräckligt unga, funderade vi lite på…💆

Kommentarer till: "Hur får dörrvakter bete sig egentligen…" (4)

  1. Han åtminstone såg er. Värre är att känna sig osynlig. Ni gjorde rätt. Inte ska ni betala hans lön om han inte kan vara trevlig mot alla.

  2. Hur tänkte han där..kan man ju undra? En del människor beter sig som om de vore universums härskare..
    Kanske tänkte han inte på hur det lät..eller så sa han något bara för att ha något att säga. Jag försvarar verkligen inte detta beteende ..men på något vis så försöker man få en förklaring på varför n ågon säger som de gör.
    Kanske är det makt de vill utöva inte vet jag. Ohövlig var han i alla fall!

    • Mm, vi undrade också. Min ena dotter, som är mer van att gå ut på stan nattetid sa ‘Dörrvakter är så där”, så ja, det kan nog vara lite maktkänsla att styra o ställa, eller så var det pga de flesta var mycket yngre? Vi ville bara ha en trevlig pratstund o det fick vi på Malmen istället🤗

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: