En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Kommentarer

De är trevliga att få. Att någon läser och bryr sig lite extra. Tack💖 Kom på att mitt svar till Tant Otto blev som ett litet blogginlägg:

Åh så bra med något positivt med kylan🤗 Att de tar bort fästingar är ju perfekt.

Strömmen kom åter efter ett par timmar och jag kastade mig på mobilladdaren och vattenkokaren, för det jag saknat mest😅 Mamma och jag hade som tur var väldigt nära till banken. Hon tyckte det var skönt att komma ut. Tyvärr är hon ensam kvar nu så vi hade lite praktiskt att ordna. 😕 Kram på dig⛄️

Ett ljus tänt inomhus, för värme och tankar, efter att ha varit ute i snöyran.

Kommentarer till: "Kommentarer" (5)

 1. Jag har också följt dig sen AB-tiden. Vet inte exakt hur länge men det är ett tag. Visst är det trevligt med kommentarer!

 2. Har följt din blogg länge ..ända sedan jag började blogga 2006 på AB bloggen har jag läst inne hos dig.
  Som du vet var min mamma dement och jag var orolig för henne i många många år..att ta hand om sin mamma är för mig en självklarhet ..så att höra om din mamma och att ni gör saker tillsammans är för mig lite av en tröst nu då min mamma inte längre lever.
  Jag kommer fortsätta att läsa inne hos dig ..det är roligt att följa dig på dina resor och jag kommer att kommentera fler gånger. Ibland så läser man mer än man kommenterar.
  Tack Madonnan för att du kommenterar i min blogg ..det är uppskattat ska du veta ❤
  Kram

  • Fint att läsa och glädjande att du/vi följt varandra så länge. Tänk att vi har bloggat i tolv år!
   Tack för att du läser👍 Jag kommer fortsätta att läsa hos dig också❣️

 3. Får vl berätta att jag gillat dina bloggar länge och väl, alltsedan jag fick receptet Laxpasta Wasabi av dig – för det var väl av dig. Mitt tittande i din blogg har ju haft ett uppehåll i två år men jag öppnade upp igen nu vid nyår. Blev förvånad, när jag upptäckte att du faktiskt har två bloggar. Förvånad också att se att du var utomlands och hade det såååå skönt där. Ha det så bra det går i snöstorm och kyla. I går hade vi femton minusgrader – ute – när vi vaknade, haha.

  • Vad roligt att höra, tack! Ja, det receptet hittade du här och visst är det både gott och lätt att tillaga?! Vietnam ter sig som en dröm nu i kylan… 15 minus! Hu🤗⛄️❄️

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: