En kvinna i huvudstaden och Livet :)

För att ni finns när jag ska ut och åka pendeltåg. Jag började med att gå till där tågen gick innan stationen. Stockholm city uppfanns😅

Kommentarer till: "Tack till trafikvärdar" (6)

 1. Dem skulle jag behöva gå till om jag skulle behöva åka tunnelbana..det är ett virrvarr av linjer där ..har åkt när jag är i stora stan men då har jag alltid haft med mig någon van. Jo en gång fixade jag det faktiskt själv då jag tog bussen upp till centralen för att hälsa på min kusin ..till Bromma tog jag mig då ensam 🙂 men jisses det är många år sedan. Mitten på 80 talet.. Vi var ute på galej och festade på Berns och jag minns att jag hade en egenstickad omlott tröja på mig..grön och fin varv den. På toaletten inne på Berns i kön så påpekade en brutta ..Patricia hette hon..hon sa att man märker att du inte kommer härifrån på dina kläder… du kommer från landet va? Tror nog att hon tog det på min dialekt snarare än på mina kläder som jag var mycket stolt över att jag hade gjort själv.
  Vilka minnen 🙂
  Sjöng ju i Toner för miljoner kören 3 ggr oxå i början på 2000 talet och då for vi runt stan hit och dit i ett stort sällskap. Det funkar om man hjälps åt att ta sig dit man ska. Några värdar har jag inte sett till vid dessa tillfällen.
  Ha en bra dag // Otto

  • Vilka härliga minnen! 🤗 Tror du var jättefin i tröjan och Patricia var avundsjuk… Det finns alltid människor som fäller knasiga kommentarer. Hoppas du har en fin helg. Kram💖

   • Så kan det med all säkerhet vara ..jag stack ju ut i alla fall med min hemma stickade topp. Hon hade nog inte mod nog att våga gå ut i något som syntes så i mängden. Jag fattar inte varför man säger sådan kommentarer ..ganska meningslöst att säga något sådant. Min dialekt utmärker sig markant från Stockholmskan ..så man hör att jag inte är från trakten. Mina kusiner bor ju där uppe och de har alltid tyckt att vi här nere pratar konstigt ,,så jag är van vid kommentarer om den..
    Ha en skön helg..här skiner solen
    Kram ❤

 2. Jenyfear sa:

  Hej Madonnan nu är jag på G igen. Kvinnotankar/Syster Yster MEN nu JENYFEAR, den datorspelande pensionären 🙂 Välkommen in!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: