En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Jag skulle vilja bli testad. Om ett tag när jag bara har hostan kvar. 🙏

Efter att ha varit hemma sen i onsdags med all tid i hela världen, så har jag läst på och jämfört förkylning, influensa och Corona och jag stämmer in på alla coronapunkter, förutom andnöd. Dessutom blev jag otroligt trött och tung i kroppen innan det bröt ut och ett par dagar till. Nu är jag lite piggare, men hostar mycket, snuvar och har ännu lite halsont.

https://www.aftonbladet.se/a/WbAA9a

Jag har ringt 1177 och enligt dem och det som står på Folkhälsomyndighetens sida, ska du absolut stanna hemma så fort du är förkyld för att inte smitta andra. Det rådet hoppas jag att alla följer! Vi behöver vara rädda om varandra och nu framförallt tänka på de äldre och andra som skulle bli väldigt sjuka av viruset💖 Även fast det är lite långtråkigt inom hemmets fyra väggar.

Jag får ofta mycket långvarig hosta efter en förkylning eller virus, i flera veckor kan jag hosta så att jag nästan storknar och blir hes. Eftersom jag är lärare och vet att jättemånga i skolan är sjuka, skulle jag verkligen vilja bli testad för Corona, för att få veta när jag isåfall är smittfri. Jag vill jobba och hjälpa till! Längtar. Att Coronatesta borde gälla alla inom vårdyrken och de som tar hand om människor på olika sätt, så att vi kan få jobba när vi är smittfria trots en hosta. Tyvärr räcker inte resurserna till för det…☹️

Det är en konstig och lite orolig tid, med stängda gränser och flyg som inte avgår. Människor som inte kommer med flyg, eller är i karantän. Virus som gör många så illa, jag tänker att nu kan det bara vända och bli bättre! Så måste det vara❤️ eller hur?!

Jag är tacksam för att det nu kommer att bli bättre för alla. Så ska jag tänka🧘‍♂️🥰 Ta hand om dig❣️😷🙏🍀

Tillägg: Andfådd och tryck över luftrören kom efter ett tag. 🤒


Kommentarer till: "Förkylning eller Corona – hur många undrar det?" (3)

 1. Jag har haft ont i halsen ..de symptomen försvann efter ett dygn..började med att jag var otroligt trött och sov hela min lediga helg. Men inte haft mer än så ..så jag har nu varit symptom fri några dagar och jag förväntas gå och jobba. Vilket jag nu ska göra hela helgen. Eftersom jag är på äldreboende hade jag oxå velat testa mig men det får vi inte de räknar med 2 dagars symtomfrihet.
  Så det är lite som att spela rysk roulette.
  Det jag undrar är ju om jag haft influensan eller corona? Lätta symptom får ju de flesta ..så jag får helt enkelt lita på råden vi alla får.
  Immunitetstest ska man kunna ta och testa om man haft det och det är väl det de vill att många ska få immunitet mot corona sk flock immunitet.

  Varför utsätta befolkningen för detta?
  Jag går till jobbet har rådgjort med samordnaren och chefen över chefen säger att det är så vi ska förhålla oss.

  Styrkekram

  • Hej, bra att du mår bättre nu! Jag är ingen doktor, men eftersom du inte haft feber borde det inte vara influensa iallafall. Håller med om att test för vårdpersonal borde finnas. Har själv en mamma på äldreboende som jag inte får träffa. Tur att ni tar hand om de äldre så fint🙏🍀🤩

 2. Det de glömmer berätta att eländet har två våg. En första som känns som en vanlig influensa sen blir man bättre sen kommer det andra vågen och det är den som är det jävliga och långdragna.
  Så ta hand om dig och krya på.

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: