En kvinna i huvudstaden och Livet :)

Det var med fasa jag kikade ut genom fönstret nu på morgonen, eftersom jag hörde massa slaskdroppar som levde om (vaknade 8.36) och fick se SNÖ där utanför! Hu, ve och urrk. Men, men, det är mitten på april och vad som helst kan hända. Gumman Tö vet väl knappt hur kvasten ska användas? 🙄

Städa bort snön nu, snälla Gumman Tö! Ur "Olles skidfärd" av Elsa Beskow - bästa barnboken som finns! Bör alla 3-7-åringar få läst för sig!

Många är förresten förkylda, men inte jag (pepper, pepper), för jag håller det inom mig istället, dvs blir lite vrakig någon dag emellanåt och sen är jag helt fit for fight igen.

TUR att vi har elen kvar i allafall! Många är de som har blivit av med just den, här i Stockholmstrakten och massa avåkningar pga snön, har det varit. Själv har jag min kära värmedyna Melissa bakom ryggen och hon värmer såå skönt. Love her!

Återkommer på svenska later on. 😉

http://www.expressen.se/nyheter/stromlost-och-flera-olyckor-i-snoovadret/

En spansk vårstrand 2012 🙂

Kommentarer till: "En riktig april det här…!" (5)

  1. Jag har också hört det, men det är en tydligen en myt: http://sv.wikipedia.org/wiki/Humlor

  2. Ja, hmmm. Måste erkänna att det inte var så roligt att hämta tidningen i snöslasket i morse. Jag brukar leva i det som är och försöka låt bli att längta efter det som borde komma, men nu har till och med jag ställt in mig på att det s k a vara vår! Jag vill rensa i rabatterna, kratta gräsmattan, glädjas över vårblommorna, lyssna på humlorna och le åt nyckelpigorna. Men det kommer väl… tillbaka igen.. snart.

    • Du får det att låta som en hägring….vilka vackra ord!!!! humlor, kratta, rabatterna…. 🙂

      • Haha, det var ju bara i torsdags jag stod med näsan i rosenrabatten! Då tänkte jag att nu är det dags, nu gör vintern inte repris mer… Och humlan var gigantisk!

:)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: